STARmeter
SEE RANK
Down 12,278 this week

Vito Sanz


Vito Sanz is an actor, known for Vergüenza (2017), Normal (2017) and Hacerse mayor y otros problemas (2018). See full bio »

Ben Barnes' "Punisher" Character Is Back for Vengeance

"The Punisher" star shares Season 2 insight and his best Punisher impression.

Watch our interview

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

How Much Have You Seen?

How much of Vito Sanz's work have you seen?
2 wins & 1 nomination. See more awards »

Known For

Vergüenza Óscar
(2017-2018)
Normal Andres
(2017)
Casi 40 Camarero
(2018)

Filmography

Jump to: Actor | Self
Hide Hide Show Show Actor (21 credits)
 2017-2018 Vergüenza (TV Series)
Óscar
- Black Santa (2018) ... Óscar
- Cuarenta y cuatro (2018) ... Óscar
- Un aplauso para Nuria (2018) ... Óscar
- Foie gras (2018) ... Óscar
- Distintos tipos de personas (2018) ... Óscar
 2018 Casi 40
Camarero
 2018 El Círculo (Short)
David
 2017 Una casa en el campo (Short)
 2017/I Normal (Short)
Andres
 2017 ¿Qué fue de Jorge Sanz? (TV Series)
Ayte. Producción
- ¿Qué fue de Jorge Sanz? Buena racha (2017) ... Ayte. Producción
 2016 Королева Испании
El ayudante de cámara
 2016 María (y los demás)
Toni
 2015 Yo, presidenta (Short)
Paco
 2015 Europa (Short)
 2014 Галерея Вельвет (TV Series)
Hombre apartamento
- Remontando el vuelo (2014) ... Hombre apartamento
 2013 Miguel Abrantes (TV Mini-Series)
Vito Coura
- Episode #1.2 (2013) ... Vito Coura
 2013 Los ilusos
Bruno
 2012 Biografía de un bebé
Representante
Show Show Self (2 credits)

Related Videos

Contribute to This Page



Recently Viewed